Auto poetsen

Laat je auto poetsen uitbesteden aan Car Detailing De Vries. Waarom je auto laten poetsen? De lak van uw auto wordt volledig blootgesteld aan de weersinvloeden van buitenaf. Weer, wind, insecten en nog vele andere invloeden hebben een negatieve invloed op de lak van uw auto. Vogelpoep en insecten branden in de lak en de zon zal de lak na een tijdje dof maken. Om ervoor te zorgen dat deze invloeden zo’n min mogelijke invloed hebben is het verstandig uw auto minimaal een keer per jaar bij ons te laten poetsen. De lak van uw auto periodiek laten poetsen zal zorgen voor het behoud van een goede lak en waarde van uw auto. Klik hier om recente resultaten van Car Detailing de Vries te bekijken.

Car detailing de Vries
Vraag een offerte aan

Vakkundige poetsbeurt

Bij ons bent u aan het juiste adres. Als professioneel car detailing bedrijf hebben wij een grote passie voor het poetsen en showroomklaar maken van auto’s. Het poetsen van uw auto kan veel tijd in beslag nemen. Ook is een foutje snel gemaakt en kan daardoor de lak van uw auto beschadigen. Daarom raden wij aan om dit te laten doen bij ons professioneel autopoetsbedrijf. Door onze ervaring en professionele producten en apparatuur behalen wij de beste resultaten.

Maak nu snel uw afspraak!

Plan je afspraak!

Auto poetsen Groningen

Voor het laten poetsen van uw auto kunt u terecht bij Car Detailing de Vries in Groningen. Wij zijn experts in het poetsen, polijsten en interieur reinigen van uw auto. Wij voeren deze werkzaamheden zowel uit bij ons als bij u op locatie! Wij zijn van alle benodigdheden voorzien en kunnen daarom overal in Nederland op locatie komen de auto te poetsen.

Auto poetsen

Auto wassen Groningen

Ook voor de meest simpele behandeling, autowassen, kunt u bij Car Detailing de Vries terecht. Bij ons bent u er zeker van dat de auto op een krasvrije en professionele methode wordt gewassen. Wij gaan te werk door eerst de auto grondig af te spoelen en hierna worden de velgen grondig gereinigd. Daarna wordt de auto in de foam gezet zodat wij er zeker van zijn dat er geen krassen worden veroorzaakt door tijdens de handwash. Na het wassen wordt de auto grondig gedroogd en voorzien van een waxlaag. Deze behandeling is al beschikbaar vanaf €30,-. Tevens kan deze behandeling op locatie worden uitgevoerd.

 

Professioneel te werk

Bij Car Detailing De Vries gaan wij uiterst professioneel te werk. Voordat uw auto schoon gemaakt wordt, wordt de auto eerst grondig gewassen. Na deze professionele wasbeurt wordt met een speciale techniek de vervuiling uit de lak getrokken. De lak lijkt na het wassen schoon maar het diepzittende vuil blijft zitten, hierdoor zal de lak nogsteeds ruw en vuil zijn na het aanbrengen van een waxlaag.

Autopoetsbedrijf Groningen

Naast Car Detailing, kunt u bij Car Detailing de Vries ook terecht voor het reguliere autopoets werk. Naast gespecialiseerde Auto Detailing behandeling, zijn wij ook experts in het poetsen en wassen van auto’s. U kunt daarom ook terecht bij autopoetsbedrijf de Vries in Groningen voor het wassen en poetsen van uw auto.

Auto poetsen prijs

Voor het laten poetsen van je auto ben je bij Car Detailing de Vries in Groningen aan het juiste adres. Bij ons Car Detailing en autopoets bedrijf gaan wij uiterst precies te werk. Bij ons kunt u ook terecht voor het laten wassen van je auto. Het laten poetsen van je auto begint bij ons bij een prijs vanaf €35. Voor deze prijs wassen wij je auto professioneel en krasvrij. Natuurlijk, zijn er ook uitgebreide pakketten maar ook voor de basis kun je bij Car Detailing de Vries terecht. Kijk gerust is naar onze tarieven of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Auto Schoonmaken Groningen

Ook voor het schoonmaken/wassen van uw auto kunt u bij Car Detailing de Vries in Groningen terecht!

Belettering/stickers verwijderen

Voor het laten verwijderen van stickers van uw auto, bedrijfs- of vrachtwagen bent u bij ons aan het goede adres.

Met speciale apparatuur verwijderen wij moeiteloos striping, lijmresten en stickers en belettering. Soms blijft na het verwijderen van de stickers de aftekening in de lak van de auto staan.

Met speciale apparatuur en technieken verwijderen we eerst de lijmresten en polijsten we de oppervlakken zodat er geen kleur en glans verschillen in de autolak zichtbaar zijn.

Wat zijn de voordelen?

 1. Door de nieuwe technieken gaat het verwijderen van belettering sneller dan ooit.
 2. Geen schade of aantasting van de autolak
 3. Niet zelf rommelen met de föhn en middeltjes die niet werken
 4. Onze service is inclusief het polijsten van eventuele kleur- en glansverschillen.

Wat verwijdert Car Detailing de Vries

 1. Bumperstickers
 2. NL stickers
 3. Stripings
 4. Auto reclame (logo’s en letters)
 5. Gewrapte auto’s (totaal bestickering)
 6. Ramenfolie
 7. Steenslagfolie