CarPro D.Quartz: De Innovatieve Bescherming voor Uw Auto

Bij Car Detailing de Vries, uw CarPro gecertificeerde specialist in autoverzorging en detailing, zijn we trots om de CarPro D.Quartz en D.Quartz Go aan te bieden. Deze geavanceerde producten zijn ontworpen om uw voertuig de ultieme bescherming en glans te geven.

Waarom Kiezen voor CarPro D.Quartz?

CarPro D.Quartz is een uiterst innovatieve formule die gebruik maakt van een siloxaan nano-diamantfusie en een speciaal SiO2 hars. Deze combinatie biedt een ongeëvenaarde mechanische weerstand tegen swirls en krassen. Hier zijn de belangrijkste kenmerken van de CarPro D.Quartz Coating:

  • Verhoogt de Hardheid van het Oppervlak: Met een toename van 5 punten op de potloodhardheidsschaal biedt D.Quartz een uitzonderlijke bescherming.
  • Extreme Schuurbestendigheid: Deze coating biedt een ongeëvenaarde bescherming tegen krassen en slijtage, waardoor uw auto langer in perfecte staat blijft.
  • Zeer Hydrofobisch: De hydrofobische eigenschappen van D.Quartz zorgen ervoor dat water, vuil en olie worden afgestoten, waardoor uw auto langer schoon blijft.
  • UV- en Chemische Bestendigheid: Deze coating biedt uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-straling en chemische verontreinigingen, wat de levensduur van uw lak verlengt.

De CarPro D.Quartz coating is beschikbaar vanaf €800,- incl. BTW en omvat een complete behandeling inclusief polijsten, wassen, kleien en een decon-wash.

CarPro D.Quartz Go: Betaalbare Gemak en Bescherming

Voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudiger en betaalbaarder alternatief zonder in te boeten op bescherming en glans, is CarPro D.Quartz Go de perfecte oplossing. Dit product biedt veel van dezelfde voordelen als D.Quartz, maar in een formule die snel en eenvoudig kan worden aangebracht.

  • Eenvoudige Applicatie: D.Quartz Go kan snel en gemakkelijk worden aangebracht, ideaal voor snelle detailing sessies.
  • Uitstekende Bescherming en Glans: Ondanks de eenvoudigere toepassing biedt D.Quartz Go sterke bescherming tegen krassen en UV-straling en verbetert het de glans van uw voertuig.
  • Betaalbaar: D.Quartz Go biedt een kosteneffectieve oplossing voor het beschermen en verfraaien van uw voertuig, zonder de noodzaak van een grote investering. Deze service is beschikbaar vanaf €500,- incl. BTW en omvat een complete behandeling inclusief polijsten, wassen, kleien en een decon-wash.

Exclusief voor CarPro Certified Installers

De applicatie van D.Quartz Diamond Coating kan alleen worden uitgevoerd door CarPro Certified Installers. Dit zorgt ervoor dat de coating correct en efficiënt wordt aangebracht voor maximale bescherming en duurzaamheid.

Waarom Kiezen voor Car Detailing de Vries?

Als CarPro gecertificeerd detailing bedrijf bieden wij hoogwaardige producten en diensten om uw voertuig in topconditie te houden. Onze voordelen zijn onder andere:

  • Ervaring en Expertise: Onze detailers zijn getraind in de nieuwste technieken en gebruiken alleen de beste producten.
  • Hoogwaardige Producten: We gebruiken de nieuwste innovaties zoals CarPro D.Quartz en D.Quartz Go.
  • Uitstekende Klantenservice: Wij streven naar volledige klanttevredenheid en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Boek Uw Behandeling Vandaag Nog

Bent u geïnteresseerd in de CarPro D.Quartz coating of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bescherm uw investering en geef uw auto de glans en bescherming die het verdient met de innovatieve CarPro D.Quartz en D.Quartz Go.

Kies voor Car Detailing de Vries – uw partner in premium autoverzorging en detailing.