Je auto polijsten kan door middel van eenstaps, tweestaps of driestaps behandeling. In wat voor staat de lak is zullen wij een advies uitbrengen welk aantal stappen we denken te moeten nemen om een volledig egaal oppervlak te krijgen. Natuurlijk blijft het een advies en kunnen we ook altijd kijken wat een minder staps behandeling zal doen. Klik hier om recente resultaten van Car Detailing de Vries te bekijken.

Autolak polijsten

Wat is nou het moment om uw auto te laten polijsten? Als de lak van uw auto in de loop van de jaren dof is geworden en krassen heeft opgelopen, laat u uw auto polijsten. Polijsten bestaat uit het weghalen van een heel dun laagje van de blankelak. Hierdoor zullen de beschadigingen en krasjes verwijderen en zal de lak weer egaal worden. Doordat de lak egaal is kan deze het licht beter reflecteren waardoor dus de diepe en rijke glans ontstaat. Bij hele diepe krassen zal enkel het polijsten niet voldoende zijn, er zou dan een andere hersteltechniek moeten worden toegepast.

Krassen verwijderen uit de autolak

Swirls (lichte krassen) die in de lak zitten zijn zo goed als onvermijdelijk. Wanneer u langs een struik rijdt met de auto kunnen er al kleine lakdefecten ontstaan. Ook bij een bezoek aan de plaatselijke wasstraat kunnen de borstels krassen veroorzaken. Speciaal voor dit soort oppervlakkige lakdefecten is het polijsten van uw auto uitermate geschikt. Dit is een goedkopere oplossing dan bijvoorbeeld het spuiten van uw auto en het resultaat is gelijk: uw auto ziet er weer uit als nieuw!

auto detailing Groningen

Showroom nieuwe auto

100

Opnieuw volledig beschermd

100

100% tevredenheidsgarantie

100

Maak nu snel uw afspraak!

Plan je afspraak!

Hoe auto polijsten

Met uiterste precisie voorzien wij uw voertuig van een polijstbehandeling. De werkwijze welke wij hanteren bij het polijsten van een voertuig leest u hieronder:

1. Met hoogwaardige professionele middelen zullen wij u auto voorzien van een grondige wasbeurt. Dit voorziet ons van een schone basis met welke wij verder kunnen gaan.

2. Na de grondige reinigen d.m.v. een wasbeurt zullen wij uw auto voorzien van een kleibehandeling. Met behulp van een blokje klei wordt het hardnekkige vuil van de lak gehaald. Dit bestaat uit vuil wat door het wassen niet verwijderd wordt, denk hierbij aan teer, insecten en boomhars.

3.  Na het behandelen van de auto met de klei kunnen we starten met het polijstproces. Dit kan in drie stappen: grof, middel en fijn. Bij de grove stap worden de diepste krassen uit de lak gehaald, in de middelste stap wordt de lak verfijnd en zal de glans ontstaan en met de laatste stap, ook wel finishing, worden de waskrassen eruit gehaald en zal er nog meer glans ontstaan.

PROFESSIONEEL JE AUTO LATEN POLIJSTEN

Auto Wetsanden Groningen

Auto wetsanden is een effectieve methode om diepe krassen en oneffenheden in de lak van uw auto te verwijderen en de glans van de lak te herstellen. Dit proces vereist specifieke kennis en vaardigheden om te garanderen dat de lak niet wordt beschadigd en een mooi resultaat wordt bereikt. Of u nu op zoek bent naar een frissere uitstraling voor uw auto of om de waarde van uw voertuig te behouden, auto wetsanden is een uitstekende keuze. Auto wetsanden gaat nog een stap verder dan het polijsten van het lakwerk. Bij het wetsanden wordt een 100% krasvrij eindresultaat behaald ook wel bekend als showcar finish. 

Auto wetsanden vereist het gebruik van schuurpapier en water om de lak te beschermen terwijl de krassen en oneffenheden worden verwijderd. Hierna is het belangrijk om de lak te polijsten en te beschermen met een was- en beschermlaag, zoals een keramische coating of sealant, om de glans te behouden en te beschermen tegen toekomstige schade.

Onze ervaren professionals gebruiken de nieuwste technologieën en methoden om uw auto een glanzende uitstraling te geven. Of u nu op zoek bent naar een grondige beurt of een kleine opfrisser, onze experts zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Wij bieden ook gepersonaliseerde oplossingen voor uw specifieke behoeften en eisen.

Dus, als u op zoek bent naar een effectieve en betrouwbare manier om uw auto te verfraaien, kies dan voor auto wetsanden bij Car Detailing de Vries in Groningen. Wij garanderen een snelle, efficiënte service en een resultaat waar u trots op kunt zijn!

Koplampen polijsten Groningen

Goed zicht is goed belangrijk, dit zorgt voor veiligheid en verkleint de kans op ongelukken. Goed zicht kan gerealiseerd worden door het hebben van goede verlichting. Vooral in de avond en winter is dit belangrijk. Wanneer koplampen van de auto dof of geel zijn geworden zal dit de licht opbrengst van de lampen aanzienlijk verminderen. Door de koplampen te laten polijsten bij Car Detailing de Vries in Groningen zal de lichtopbrengst weer worden hersteld en kun je weer veilig op weg!

Koplamp polijsten prijs

Koplampen polijsten prijs is bij ons €29,95 per koplamp. De koplampen zullen we weer volledig glimmend maken. Wanneer je doffe koplampen hebt dan zullen we deze eerst schoonmaken, opschuren en vervolgens volledig polijsten. Wanneer koplampen zijn gepolijst dan zal dit een volledig nieuwe indruk geven aan het geheel. Niet alleen de koplampen kunnen we polijsten maar ook de achterlichten. Deze prijs is in overleg en wordt bepaald op basis van complexiteit en grootte van de achterlichten.

Autolak polijsten prijzen en kosten

Bij Car Detailing de Vries hanteren wij per auto een andere prijs. Elke auto is er anders aan toe. Een auto die 1 jaar oud zal minder krassen en lakdefecten hebben dan een auto van 10 jaar. Hierdoor is de vanaf prijs bij ons vanaf €145, dit is voor een 1 staps behandeling, hiermee zullen de wasstraat krassen verwijderd worden. Zitten er meerdere en/of diepere krassen in de lak dan kan de auto meerdere stappen gepolijst worden. De kosten zijn vanaf €145. Als u vragen heeft of als u uw auto wil laten polijsten maak dan een afspraak.

Auto polijsten Groningen

We zijn actief in Groningen. Dit betekent dat je auto polijsten in Groningen kan gebeuren bij ons op locatie. Wij werken ook op een door jou perfecte locatie. Omdat we graag de auto polijsten op een goede plek is het verstandig om dit in Groningen te doen, op onze locatie. Hier ben je verzekerd dat je lak geen vuil zal ophopen tijdens het proces omdat we op een windvrije plek de auto bewerken. Auto polijsten Groningen kan bij Car Detailing de Vries.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een offerte aan