CarPro CQUARTZ Professional

Car Detailing de Vries is een gecertificeerd installateur van CARPRO CQuartz PROFESSIONAL, gelegen te Oude Pekela (Groningen). Deze keramische coating, ook wel glascoating of nanocoating genoemd, vormt een extra harde toplaag over de bestaande laklaag van de auto. De laag hecht zich vast aan de oppervlakte en heeft bij correct onderhoud een levensduur van 2+ jaar, veel langer dan een traditionele wax!

Je auto coaten heeft enorm veel voordelen. Niet alleen zorgt een glascoating voor een super makkelijk onderhoud, ook biedt het een enorme glans en behoudt je de nieuwe look veel langer!

Extreme Glans

Een auto coating zorgt voor een ongekende, diepe glans!

Vuil- & waterafstotend

Water glijdt van het lakwerk af. Super gemakkelijk in onderhoud!

Uitstekende bescherming

Bescherming tegen UV-straling, zure regen, zout en meer!

Car Detailing Prijzen

Nieuwe wagen

19995Vanaf
 • Grondige reiniging, veilige handwas
 • Chemische decontaminatie
 • Inspectie van het lakwerk
 • Polijsten met CARPRO Essence primer
 • Aanbrengen CARPRO Coating naar keuze*
 • Infrarood uitharding van de coating
 • Coating onderhoudsadvies

Gebruikte wagen

29995Vanaf
 • Grondige reiniging, veilige handwas
 • Kleibehandeling en decontaminatie
 • Inspectie van het lakwerk
 • Machinaal polijsten lakwerk
 • Polijsten met CARPRO Essence primer
 • Aanbrengen CARPRO Coating naar keuze*
 • Infrarood uitharding van de coating
 • Coating onderhoudsadvies

Matte/Wrap coating

19995Vanaf
 • Grondige reiniging, veilige handwas
 • Decontaminatie
 • Aanbrengen CARPRO Coating naar keuze*
 • Infrarood uitharden van de coating
 • Coating onderhoudsadvies

* = Keuze uit volgende coatingen CarPro Lite(6+ maanden), CarPro CQUK 3.0(2+ jaar), CarPro SIC(2+ jaar), CarPro D.Quartz GO(2+ jaar), CarPro C.Quartz Professional(2+ jaar), CarPro D.Quartz(3+ jaar). Ook combinaties van verschillende coatings mogelijk.

Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW en indicatief.

AUTO LATEN COATEN MET EEN CARPRO GLASCOATING!

Ons ‘Coating Pakket’ is geschikt om auto’s met gebruikssporen terug in nieuwstaat te zetten en uitstekend te beschermen (vanaf €299.95). Deze CARPRO glascoating biedt extreme vuil- en waterafstotende eigenschappen, uitstekende UV-bescherming en heeft een levensduur van 2 tot 3+ jaar bij correct onderhoud. Afhankelijk van de staat en de grootte van de auto neemt dit pakket gemiddeld 2 – 3 werkdagen in beslag. Wij garanderen een sublieme afwerking en geven je steeds het nodige onderhoudsadvies mee om je auto perfect te onderhouden!

NIEUWE AUTO COATEN

Een nieuwe auto gekocht? Bescherm je investering vanaf de eerste dag met ons New Car Coating Pakket (vanaf €199,95 excl. BTW)! Dit pakket is enkel beschikbaar voor wagens tot maximum 2 maanden oud of 2000km. Dankzij de CARPRO CQuartz Professional coating zal je nieuwe wagen super makkelijk te onderhouden zijn en zijn nieuwe uitstraling bewaard blijven!

Helaas komt het regelmatig voor dat nieuwe wagens reeds waskrassen of andere imperfecties vertonen (door oa. incorrecte wastechnieken van de garage). Indien dit het geval is kan er een mogelijke meerprijs aangerekend worden voor de nodige polierbehandeling (steeds in overleg).

COATING ONDERHOUDSPRODUCTEN

Het gebruik van de juiste autoshampoo (CARPRO Reset) en een aftercare product (CARPRO Reload) zijn essentieel voor het correct onderhoud van de coating. Professionele auto poetsproducten en accessoires zijn verkrijgbaar op onze locatie, maar ook via onze webshop www.thedetailcompany.nl. Het nodige advies krijg je uiteraard van ons mee bij iedere behandeling!

CARPRO Reset 500ml – Autoshampoo pH-neutraal
€16,95

Shop nu

CARPRO Iron X 1000ml – Vliegroestverwijderaar
€26,95

Shop nu

CARPRO Reload 500ml – Spray Sealant
€39,95

Shop nu

CARPRO DHydrate XL – Grote Microvezel Auto Droogdoek
€24,95

Shop nu

COATING VELGEN

De velgen worden gedemonteerd en grondig schoongemaakt. Vervolgens wordt de C.Quartz DLUX coating aangebracht op de buiten- en binnenkant van de velgen, alsook de remklauwen. De hydrofobe eigenschappen (water- en vuilafstotend) van deze coating voorkomen dat het hardnekkige remstof zich vast zet op de velgen. Velgen polijsten kan steeds tegen meerprijs, afhankelijk van type velg. Gemiddelde levensduur: tot 12 maanden

vanaf €245 excl. BTW

COATING AUTORUITEN

Zorgt voor maximale zichtbaarheid tijdens regenachtige of winterse omstandigheden. Bij een snelheid vanaf ±70km/h glijdt het water letterlijk van de ramen af. Zowel de voorruit als de zijruiten kunnen behandeld worden.

Gemiddelde levensduur: tot 12 maanden

vanaf €75 (voorruit) / €125 (alle ruiten) excl. BTW

COATING KUNSTSTOF ONDERDELEN

Herstelt en beschermt de originele uitstraling van kunststof trim, sierlijsten en rubbers tegen UV-straling en oxidatie.

Gemiddelde levensduur: tot 12 maanden

vanaf €60 excl. BTW

Wat is een keramische coating?

Een keramische coating auto is een harde, glanzende beschermlaag voor je auto. Het is een proces wat intensief is maar absoluut de moeite waard. Naast een perfecte dikke beschermlaag die op de lak ligt, is de auto ook voorzien van een ongekende glans. Deze keramische coating zorgt voor een glans en beschermlaag die een bescherming biedt met een standtijd tot wel 3+ jaar!

Een coating op uw auto aan laten brengen duur en ingewikkeld? Niet als het aan Car Detailing de Vries ligt! Wij bieden detailing vakwerk tegen permanent scherpe prijzen! Ons team van professionals voorziet uw wagen van een premium coating en laat uw auto er weer uitzien als nieuw! Klik hier om recente resultaten van Car Detailing de Vries te bekijken.

Werking keramische coating

Bekijk de video´s hieronder om de werking van een keramische coating te bekijken.

Glascoating

Een glascoating zorgt ervoor dat de minuscule poriën in uw autolak worden opgevuld. Het behandelde lakoppervlak wordt door de glascoating voorzien van een duurzame, slijtvaste laag. Deze harde laag is glashelder en vrijwel niet waar te nemen met het blote oog. Door het werkzame hoofdbestanddeel in de glascoating – silicumdioxide (SiO2, ook wel silica of silicium genoemd) – ontstaat een hydrofobische (waterafstotende) laag op uw autolak. Vuil, vocht, olie en vet hebben geen schijn van kans om zich aan het oppervlak te hechten, waardoor viezigheid op uw auto er gemakkelijk en snel af te spuiten is. Bij Car Detailing de Vries in Groningen bent u aan het juiste adres voor een glascoating.

Maak nu snel uw afspraak!

Plan je afspraak!

Auto coating prijs

Een auto coating is intensief werk maar hoeft daarom niet duur te zijn. Vanaf €199,95 heb je al een zeer nette coating op je auto, welke een standtijd heeft van 1 jaar! Het is wel belangrijk dat de auto even blijft staan bij ons óf onder een overkapping (vrij van hemelwater) om uit te kunnen harden. Het advies is ook om de eerste 7 dagen niet de auto te wassen.

Wat is een keramische coating?

Een keramische coating is een speciale beschermlaag over de lak. Er zijn verschillende manieren en soorten met verschillende doeleinden. Een keramische coating wordt over de lak heen gestreken na een volledige en uitgebreide voorbereiding. Deze voorbereiding bestaat uit het grondig en professioneel reinigen en polijsten van uw auto. Aangezien de coating een transparante laag is kan deze niks camoufleren of verdoezelen, hierdoor moet de lak geheel swirl en hologramvrij zijn. Ook kan de keramische coating op andere delen als de lak worden aangebracht, denk aan ruiten, bumpers, kunststofdelen en velgen. De keramische coating zorgt er ook voor dat de lakdelen van de auto beter naar voren komen en troep niet hecht aan het oppervlak.

Door de waterafstotende werking zullen vuilresten niet blijven hangen aan de lak en zijn er tijdens een wasbeurt eenvoudig af te spoelen! Ook zal de meeste vervuiling er tijdens een stevige regenbui al afspoelen!

Keramische coating Groningen

Car coating

Car coating is iets wat al tijden bestaat. Een coating car is niet alleen een frisse waxlaag over je lak maar het heeft een beschermde coat erover. Car coating bestaat al tijden maar is de afgelopen jaren populairder en bereikbaarder dan ooit. In het verleden was het duur of simpelweg niet te verkrijgen voor de consument. Tegenwoordig komen wij ook car coating op locatie doen. Je hoeft niet eens de deur uit. Wanneer je auto op een ruim opgezette locatie staat waar we vrij omheen kunnen bewegen dan is dit voldoende.

Je auto is 1-3+ jaar bestand tegen vuil

Verschil auto coating en autowas

Een coating en een autowax beschermen de lak beide tegen vuil, toch zit er wel verschil tussen de beide producten. Een autowax is namelijk een zelf-opofferend product. Dit betekent dat de wax het vuil op de lak weert door zijn eigen laag op te geven. Dus hoe viezer de auto, hoe sneller de wax laag weg is. Een wax breng je daarom vaker aan om de lak te blijven beschermen.

Verschil auto coating en sealant

Een sealant biedt, net als coating en wax, bescherming tegen vuil. Een sealant heeft vergelijkbare eigenschappen met een wax maar beschermd de lak net wat beter, waardoor het ook wat duurder is. Daarnaast is een sealant vaak makkelijker om mee te werken en slijt het minder snel. Toch is een sealant nog niet zo duurzaam als een coating. Een coating is namelijk harder, slijt minder snel en werkt beter.

Maak nu snel uw afspraak!

Plan je afspraak!