CarPro C.Quartz Professional: De Ultieme Nano-Coating voor Uw Auto

Bij Car Detailing de Vries, uw CarPro gecertificeerde specialist in autoverzorging en detailing, zijn we trots om de CarPro C.Quartz Professional aan te bieden. Dit product vertegenwoordigt de nieuwste ontwikkeling in nanotechnologie, speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik door C.Quartz Certified Installers.

Wat is CarPro C.Quartz Professional?

CarPro C.Quartz Professional is een geavanceerde keramische coating die gebruik maakt van een unieke samenstelling van koolstofverbindingen en SiO2 met gemodificeerde nanodeeltjes. Deze innovatieve formule zorgt voor een coating met een hoge dichtheid, die zich hecht aan de lak van uw voertuig en een langdurige bescherming biedt.

Belangrijkste Eigenschappen van CarPro C.Quartz Professional

 • Hybride Quartz SiO2: Deze geavanceerde samenstelling biedt een robuuste en duurzame bescherming voor uw voertuig.
 • Hittebestendig tot 538°C (1000°F): De coating blijft stabiel en effectief, zelfs onder extreme temperaturen.
 • Duurzaamheid van +2 jaar: C.Quartz Professional biedt een langdurige bescherming, waardoor uw voertuig jarenlang glanzend en beschermd blijft.
 • Dikte van 2+ micron: De dikkere laag zorgt voor een betere bescherming en een diepere glans.

Voordelen van CarPro C.Quartz Professional

 • Verbeterde Glans en Diepte: De coating beschermt niet alleen de glans en diepte van uw lak, maar verbetert deze ook aanzienlijk.
 • Verharding van de Lak: De coating verhardt de lak, waardoor deze beter bestand is tegen krassen en slijtage.
 • Hydrofobiteit en Vlekbestendigheid: Water, vuil en olie worden effectief afgestoten, waardoor uw voertuig langer schoon blijft.
 • Bescherming tegen Zuren en Vuil: De coating biedt een uitstekende bescherming tegen zure stoffen en andere verontreinigingen, wat de levensduur van uw lak verlengt.
 • Eenvoudig Onderhoud: Dankzij de zelfreinigende eigenschappen van C.Quartz Professional wordt het wassen en onderhouden van uw voertuig eenvoudiger dan ooit.

Waarom Kiezen voor CarPro C.Quartz Professional?

CarPro C.Quartz Professional is wereldwijd een begrip en vele professionele detailers hebben hiermee al grote successen behaald. De geavanceerde technologie en superieure bescherming maken het een topkeuze voor diegenen die het beste voor hun voertuig willen.

Exclusief voor C.Quartz Certified Installers

De applicatie van C.Quartz Professional kan alleen worden uitgevoerd door C.Quartz Certified Installers. Dit zorgt ervoor dat de coating correct en efficiënt wordt aangebracht voor maximale bescherming en duurzaamheid.

Waarom Kiezen voor Car Detailing de Vries?

Als CarPro gecertificeerd detailing bedrijf bieden wij hoogwaardige producten en diensten om uw voertuig in topconditie te houden. Onze voordelen zijn onder andere:

 • Ervaring en Expertise: Onze detailers zijn getraind in de nieuwste technieken en gebruiken alleen de beste producten.
 • Hoogwaardige Producten: We gebruiken de nieuwste innovaties zoals CarPro C.Quartz Professional.
 • Uitstekende Klantenservice: Wij streven naar volledige klanttevredenheid en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Boek Uw Behandeling Vandaag Nog

Bent u geïnteresseerd in de CarPro C.Quartz coating of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Bescherm uw investering en geef uw auto de glans en bescherming die het verdient met de innovatieve CarPro C.Quartz Professional.

Kies voor Car Detailing de Vries – uw partner in premium autoverzorging en detailing.