Bij ons is interieur reinigen auto een dagelijkse bezigheid. Je kent het vast, de auto lijkt schoon van binnen maar ruikt ietwat muf. Ga maar eens goed kijken en dan zal je nog wel het een en ander tegenkomen. Het interieur reinigen van je auto is daarom een enorm belangrijke taak want je vergeet snel stukken waardoor het kan gaan ruiken. Ook verkleuring van het stuur door het huidvet wat erop blijft zitten is iets wat wij kunnen oplossen.

Interieur reinigen

Interieur reinigen bestaat niet alleen uit stofzuigen van hondenharen en het uitkloppen van de matten, nee, het gaat een stuk verder. Door het goed reinigen van auto interieur nemen we alle stofdeeltjes en geuren weg. De stoelen schoonmaken kan bijvoorbeeld door een speciale hoge druk stofzuiger waarmee er een diepe reiniging plaatsvindt. Heb je bijvoorbeeld een auto tweede- (of derde-)hands gekocht? Dan kan het heel fijn zijn en prettig aanvoelen om het auto interieur te reinigen. Klik hier om recente resultaten van Car Detailing de Vries te bekijken.

Car detailing de Vries

 

 

Ontdek de Voordelen van een Vervangen Interieurfilter bij Car Detailing de Vries

Een regelmatige vervanging van het interieurfilter is meer dan alleen een technisch detail; het biedt tastbare voordelen voor zowel jou als je auto. Bij Car Detailing de Vries begrijpen we deze voordelen en willen we je overtuigen van de impact die een schoon interieurfilter kan hebben.

  1. Schone Lucht, Frisse Rijervaring: Een nieuw interieurfilter betekent schone en frisse lucht in je auto. Dit draagt niet alleen bij aan een aangenamere rijervaring, maar bevordert ook een gezondere omgeving.

  2. Bescherming van Systemen: Een schoon filter beschermt het airco- en verwarmingssysteem, waardoor ze efficiënter werken en de levensduur wordt verlengd. Een investering in de algehele prestaties van je voertuig.

  3. Vermindering van Allergenen: Het regelmatig vervangen van het interieurfilter vermindert de aanwezigheid van allergenen en irriterende stoffen, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën.

  4. Behoud van Brandstofefficiëntie: Een nieuw filter zorgt voor een optimale luchtstroom naar de motor, wat resulteert in betere brandstofefficiëntie en mogelijk kostenbesparingen.

Bij Car Detailing de Vries streven we naar de hoogste normen in autoverzorging. Neem contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van een fris interieurfilter voor jouw auto.

Auto interieur reinigen producten

Omdat we goed zijn in wat we doen en dit willen delen met onze achterban hebben we ook auto interieur reinigen producten. Dit zijn producten die wij ook gebruiken. Dit in combinatie met de juiste tools en een stukje geduld (en tijd!) kan je een heel eind komen. Met de auto interieur producten kan je bijzonder lang doen omdat het interieur vaak minder snel vies wordt dan de buitenkant.

Maak nu snel uw afspraak!

Plan je afspraak!

Hondenharen verwijderen auto

Een vraag dat we veel krijgen is; hondenharen verwijderen uit de auto, kunnen jullie dat? Het antwoord is ‘natuurlijk!’. Niet elke detailer kan even goed hondenharen verwijderen uit auto’s dus het is niet vanzelfsprekend dat dit mogelijk is. Hondenharen zijn namelijk hardnekkig en blijven vaak kleven op het oppervlak. Een hondenhaar verwijderen is niet lastig maar je hebt wel de juiste middelen nodig. Door de vettige haren van een hond (en kat) blijft dit vaak meer plakken en is daardoor moeilijker uit de auto te zuigen.

Met het juiste materiaal en producten is dit voor ons een klus wat we graag klaren voor je. Een schone auto moet dan ook brandschoon zijn. Geen half werk bij Car Detailing de Vries.

Auto Interieur Reinigen

Bent u op zoek naar een autopoetsbedrijf in Groningen, die professioneel de vlekken uit uw bekleding weghaalt, nicotine aanslag uit het interieur verwijderd en ervoor zorgt dat uw auto weer helemaal fris ruikt? Schakel ons dan snel in!

Wij zorgen voor schone, fris-ogende stoelen, banken, matten, deuren en een schoon plafond in uw auto. Opgeruimd en weer als nieuw. U kunt weer gerust carpoolen met die ene collega, met een zakenrelatie op pad of je schoonmoeder ophalen zonder je te hoeven schamen voor de binnenkant van de auto.

Je auto weer als nieuw van binnen

Interieur reinigen auto (bekleding)

Het reinigen van autobekleding doen wij met behulp van een sproei extractie machine. Wij nevelen de bekleding/stoelen in met de reiniger en laten deze in de stof trekken. Vervolgens boenen wij alle vlekken uit de bekleding. Hierna gaan wij er met de machine overheen, hierbij wordt de reiniger en het water op de bekleding gespoten en er weer uitgezogen. Hiermee reinigen wij diep in de bekleding en halen wij er alle nare vlekken uit. Voor geurtjes samengaand met de vlekken bieden wij ook de mogelijkheid voor een ozonbehandeling.

Leer reinigen

Heeft u een lederen bekleding in uw auto? Ook dan kunnen wij u helpen! Zonder de juiste zorg voor het lederen interieur zal het in de loop van de jaren verslijten en verkleuren. Het leer zal zijn flexibiliteit en levendigheid. In de zomer, bij warme omstandigheden, zal het proces alleen maar versnellen. Leer is een natuurproduct en juist daarom is het van belang deze goed te verzorgen.

Reden van verkleuringen

De verkleuring die u ziet in het lederen interieur heeft voornamelijk te maken met invloeden van buitenaf, denk hierbij aan uv licht. De scheurtjes in het leder ontstaan door slijtage van het product door in en uitstappen of door het gebruik. Ook kunnen de scheurtjes ontstaan door het uitdrogen van het leder, als gevolg van omstandigheden in de omgeving, denk hierbij aan de verwarming in de auto of de airco.

Ieder kwartaal reinigen

Voor het behouden van uw lederen interieur is het van belang deze ieder kwartaal grondig te reinigen en beschermen. Wanneer dit niet gebeurd is de kans op slijtage, verkleuringen, scheurtjes en uitdroging verhoogd. Voordat wij het leder reinigen zullen wij deze eerst inspecteren. Nadat wij het leder gereinigd hebben brengen wij een leder conditioner aan, hierdoor zal het leder soepel blijven en zal de levensduur verlengd worden.

Interieur reinigen auto Groningen

Bij Car Detailing de Vries in Groningen kunt u terecht om uw auto interieur professioneel en grondig te laten reinigen. Denk hierbij aan het verwijderen van hondenharen, vlekken uit bekleding, het verwijderen van vieze luchtjes en het reinigen en verzorgen van lederen delen in het interieur. Bij Car Detailing de Vries is het dagelijkse kost om auto’s zowel van binnen als van buiten compleet in nieuwstaat te maken. En bent u dus verzekerd van vakwerk en goede resultaten.

Auto interieur reinigen kosten

Met trots bieden wij betaalbare prijzen, beginnend vanaf 85 euro, zodat onze klanten in en rond Groningen kunnen genieten van een professionele interieur reinigingsservice zonder concessies te doen aan kwaliteit. Onze getrainde experts streven naar ultieme klanttevredenheid en garanderen een auto-interieur dat zowel oogstrelend als comfortabel is. Maak vandaag nog een afspraak bij Car Detailing de Vries in Groningen en geef jouw auto de verzorging die hij verdient. Stralende resultaten wachten op jou!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een offerte aan