Uitdeuken zonder spuiten Groningen: restyle deuken herstellen

Deuken, hagelschade en pitjes; hoe klein ook, ze kunnen een behoorlijke doorn in het oog zijn. Een klein deukje zit zo in de auto en is vooral vervelend als u er zuinig bent op uw auto of de auto net nieuw is! Natuurlijk wilt u uw nieuwe auto zo lang mogelijk nieuw houden. Deukjes, pitjes en hagelschades zijn in dit geval allesbehalve wenselijk.

Deukjes al vanaf €55,- hersteld

Bij deukjes, hagelschade of pitjes biedt Car Detailing de Vries de oplossing! En nee, daarvoor hoeft u niet de hoofdprijs te betalen. Restylen of uitdeuken zonder spuiten is een kostenvriendelijke en duurzame methode om schades te herstellen. De specialisten van Car Detailing de Vries repareren uw schades al vanaf €55,-

Kostenindicatie aanvragen

De restyler duwt de deuk van binnen naar buiten

Uitdeuken zonder spuiten is dé methode om kleine tot middelgrote schades te repareren wanneer er geen schade is aan de autolak. Het restylen of uitdeuken zonder spuiten gebeurt van binnenuit. Eventuele deurpanelen of andere soorten binnenbekleding worden professioneel verwijderd en de deuk wordt met behulp van speciale verlichting opgespoord. Daarna masseren of duwen onze specialisten de deuk voorzichtig naar buiten met behulp van speciaal gereedschap. Hierna wordt de deuk gelijk gemaakt met de rest van het paneel en is de schade hersteld. Het paneel wordt weer gemonteerd en het deukje is compleet verdwenen en u ziet er niks meer van!

Uitdeuken zonder spuiten is milieuvriendelijk en betaalbaar

Zoals de naam al zegt komt er bij uitdeuken zonder spuiten of restylen geen likje verf aan te pas. Ook hoeft er niet geplamuurd te worden. Dit betekent dat u veel reparatiekosten bespaart. Schades repareren hoeft dankzij uitdeuken zonder spuiten niet langer een kostenafweging te zijn. Daarnaast is deze vorm van schadeherstel een stuk milieuvriendelijker; ook het duurzaamheidsaspect zal dus evenmin een rol moeten spelen. Daarnaast bespaart u ook nog tijd; uw schades zijn meestal binnen een dag weer gerepareerd. Dit alles maakt uitdeuken zonder spuiten een erg toegankelijke manier van schadeherstel.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Contactform
Gewenste diensten