Bank reiniging

Laat uw bank reinigen door onze specialisten. Het zijn de meest gebruikte plekken in huis: de bank om lekker op te hangen, de eetkamerstoel voor comfort of de hocker waar de hapjes en drankjes op gezet worden. Deze veelgebruikte meubelstukken hebben dan ook flink wat te verduren: er valt regelmatig iets op het meubilair dat het vies maakt. Om ervoor te zorgen dat uw meubilair weer heerlijk fris is – zonder vlekken – kunt u onze reinigingsspecialisten inschakelen.

Offerte aanvragen

Waarom uw meubel laten reinigen?

✔ Wij reinigen uw meubels op locatie

✔ Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen

✔ Zeg maar dag tegen vlekken, kringen en nare/muffe geurtjes!

✔ Na de reiniging zijn uw meubels weer heerlijk fris en schoon!

Verhuur

Bij Car Detailing de Vries hebben wij ook de mogelijkheid om onze professionele apparatuur te huren, voor meer informatie klik hier. Hiermee kunt u zelf aan de slag. De prijzen zijn vanaf €20,-! Mocht u hier interesse in hebben, neem dan contact op met ons of maak eenvoudig uw afspraak online!

Stappenplan bank reiniging

Stap 1: inspectie

Voordat wij starten met het reinigen van uw bankstel, stoel of fauteuil wordt het meubel geïnspecteerd. Tijdens deze inspectie kijken wij onder andere of de vlekken gereinigd kunnen worden en wat de meest geschikte reinigingsmethode is voor uw meubelstuk.

Stap 2: voorbehandeling

Het meubel wordt ingespoten met een reinigingsmiddel dat zowel oppervlakkig als diepliggend vuil losweekt. Nadat het meubel volledig is ingespoten, borstelt de reinigingsspecialist het vuil los.

Stap 3: reiniging

Om ervoor te zorgen dat al het vuil uit het meubel verdwijnt, wordt de stof doorgespoeld met lauw water en het reinigingsmiddel. Gedurende het doorspoelen, wordt al het vuil en het lauwe water uit het meubelstuk verwijderd en afgevoerd.

Stap 4: drogen

Na de dieptereiniging is het belangrijk om uw stoel, bank of fauteuil goed te laten drogen. Nadat u uw meubel ongeveer één dag heeft laten drogen, kunt u deze weer als vanouds gebruiken.

Stap 5: impregneren (N.O.T.K. meerprijs)

Zodra de bank volledig droog en schoon is zullen onze specialisten weer langskomen om de bank te voorzien van een beschermlaag. Deze beschermlaag zal voorkomen dat vlekken snel intrekken en zal u meer tijd geven om het gemorste te verwijderen.

Meer dan alleen banken reinigen

Onze specialisten kunnen meer dan alleen het reinigen van banken. Bij Car Detailing de Vries is het ook mogelijk om uw boxspring, hoofdbord, tapijt of auto-interieur te laten reinigen.

Eetkamerstoelen reinigen

Het zijn de meest gebruikte plekken in huis: de bank om lekker op te hangen, de eetkamerstoel voor comfort of de hocker waar de hapjes en drankjes op gezet worden. Deze veelgebruikte meubelstukken hebben dan ook flink wat te verduren: er valt regelmatig iets op het meubilair dat het vies maakt. Om ervoor te zorgen dat uw meubilair weer heerlijk fris is – zonder vlekken – kunt u onze reinigingsspecialisten inschakelen.

Tapijt-, kleedreiniging

Een tapijt lijkt op het oog schoon, maar het vuil zit vaak dieper waardoor het onzichtbaar is. Car Detailing de Vries komt graag langs om uw tapijt op te frissen. Wij verwijderen vlekken en vuil, waardoor ook de onaangename geurtjes in uw woning verdwijnen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Contactform
Gewenste diensten