Bekijk uw vermogenswinst!

Vul onderstaande tool in en bekijk gelijk uw vermogenswinst.

Bevalt de uitkomst? Neem dan snel contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Of kijk voor de kosten onder aan deze pagina.

Chiptuning Groningen | Car Detailing de Vries de chiptuning specialist!

Wilt u uw auto laten chiptunen? Dan bent u bij Car Detailing de Vries in Groningen aan het juiste adres! Wij staan voor u klaar met op maat gesneden advies en tuning. Vanuit Oude Pekela bieden wij chiptuning aan voor vele klanten uit Noord-Nederland, Groningen, Friesland en Drenthe. Wij werken met de nieuwste apparatuur om auto’s, bedrijfswagens, campers en meer te tunen. Of uw voertuig nu rijdt op benzine, diesel of LPG, bij Car Detailing de Vries bent u aan het juiste adres! Ook voor hybride auto’s kunt u bij ons terecht. Vele klanten gingen u al voor.

Cashback bij aanbeveling chiptuning!

Welkom bij Car Detailing de Vries, waar we niet alleen streven naar het leveren van hoogwaardige autodiensten, maar ook naar het belonen van onze gewaardeerde klanten. Ben je blij met de resultaten van onze chiptuning service? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Met onze cashback actie belonen we jou voor het doorverwijzen van nieuwe klanten voor chiptuning. Het is eenvoudig: vertel je vrienden, familieleden of collega’s over jouw geweldige ervaring met Car Detailing de Vries en laat hen weten dat ze hun rijervaring kunnen verbeteren met onze chiptuning service.

Voor elke nieuwe klant die je naar ons doorverwijst en die vervolgens gebruikmaakt van onze chiptuning service, ontvang je €20 cashback als dank voor je aanbeveling. Hoe meer mensen je doorverwijst, hoe meer beloningen je verdient!

Het is tijd om te profiteren van deze unieke kans. Verspreid het woord, deel je ervaringen en verdien geld terwijl je vrienden genieten van de voordelen van chiptuning bij Car Detailing de Vries. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze cashback actie en deel de kracht van onze chiptuning service met je vrienden!

Waarom Chiptuning Groningen bij Car Detailing de Vries?

Car Detailing de Vries in Groningen biedt chiptuning met tastbare voordelen voor uw voertuig:

1. Toegenomen Vermogen:

Ervaar een merkbare toename in motorvermogen en responsiviteit.

2. Brandstofefficiëntie:

Optimaliseer brandstofverbruik door nauwkeurige aanpassingen aan de motorparameters.

3. Maatwerk:

Onze chiptuning wordt afgestemd op uw specifieke voorkeuren voor prestaties en efficiëntie.

4. Duurzaamheid:

Behoud de duurzaamheid van uw voertuig met chiptuning die de prestaties verbetert zonder overmatige stress.

5. Lokale Service:

Als lokaal bedrijf bieden we transparante communicatie en directe betrokkenheid.

Kortom, kies voor Chiptuning bij Car Detailing de Vries voor een krachtigere rijervaring op maat, met behoud van duurzaamheid en lokale service.

Interesse? Vraag hier direct een offerte aan of plan uw afspraak in!

Offerte aanvragen
Afspraak Maken

Voordelen Chiptuning

Meer vermogen

Your Content Goes Here 100

Meer koppel

Your Content Goes Here 100

Beter rendement van de motor

Your Content Goes Here 100

Verbeterde acceleratie en topsnelheid

Your Content Goes Here 100

DSG tuning, EGR, Adblue, NOx-sensor, auto diagnose en meer

Naast chiptuning van de motor kunt u bij Car Detailing de Vries in Groningen ook terecht voor het tunen van uw versnellingsbak, het permanent uitzetten van de start-stop installatie en het verwijderen van de snelheidsbegrenzer. Ook kunt u bij ons terecht voor het uitlezen en verhelpen van foutcodes van auto’s. Ook zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals het installeren van een downpipe voor een stage 2 tune of het activeren van launch control.

Adblue uitschakelen bij de chiptuning specialist in Groningen

Een storing in het adblue systeem komt helaas steeds vaker voor. Meestal gaat het voertuig dan in het noodloopprogramma of het voertuig geeft aan in het dashboard dat er nog maar een beperkte afstand kan worden gereden. Meestal kan het voertuig na 1000KM niet meer starten. Dat kan komen door een kapotte adblue tank, NOX sensor of een kapotte adblue pomp. Soms kan de foutcode na het uitlezen gereset worden. Helaas komt de storing binnen korte tijd terug.

Voordelen uitschakelen Adblue systeem

Kosten besparing

De Adblue vloeistof dient regelmatig te worden bijgevuld. Het uitschakelen van Adblue kan dan ook zorgen voor een flinke besparing in de kosten. Dit kan met name voordelig zijn voor de zakelijke bestuurders, eigenaren van meerdere bedrijfsvoertuigen en anderen die veel kilometers maken met dieselmotoren. Verder kunnen de reparatie kosten van een defect Adblue systeem erg hoog oplopen. Vaak is het na het vervangen van een NOX sensor of een inspuitpomp nog niet gezegd dat andere problemen uitblijven. Ook gaat vaak na het ene onderdeel het andere onderdeel kapot. De kosten zullen dan wel kunnen oplopen tot 2000 euro. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het adblue systeem en bieden wij een permanente oplossing.

Adblue is eenvoudig uit te schakelen

Voordelig en permanent verlost van een adblue storing? Car Detailing de Vries heeft de oplossing! Het adblue systeem worden aangestuurd door de ECU/Motormanagement computer. Hierdoor zullen ook de bijbehorende foutcodes opgeroepen worden indien ergens een onderbreking of defect plaats vind. Als tuning specialist kunnen wij het motormanagement uitlezen en aanpassen. Wij lezen de ECU uit om vervolgens de aansturing van de adblue pomp en de NOX sensoren uit te schakelen. Ook programmeren wij de bijbehorende foutcodes permanent uit. De auto zal vanaf dan geen adblue meer gebruiken. U hoeft u dan geen zorgen meer te maken dat de auto niet meer wil starten of in het noodloop programma gaat. De Adblue storing, urea storing of SCR storing is dan verleden tijd! Doordat wij enkel een softwarematige ingreep hoeven te doen kunt u hier veel kosten mee besparen!

Minder storingen

Het Adblue systeem is een ingewikkeld systeem met meerdere sensoren, pompen en deelsystemen. Hierdoor kan het Adblue systeem op verschillende manieren storingen veroorzaken. Door het systeem compleet uit te schakelen zullen ook de individuele onderdelen van Adblue geen storingen meer veroorzaken. Ook zal het uitschakelen van het Adblue systeem geen invloed hebben op de APK keuring en zal u voertuig gewoon goedgekeurd worden.

Chiptuning op locatie

Wij passen onze dienstverlening aan op wat de klant nodig heeft, zodat er een optimale klanttevredenheid bestaat. Hierbij zijn wij ons er bewust van dat veel mensen tegenwoordig een drukke agenda hebben en eigenlijk geen tijd kunnen vrijmaken voor het laten chiptunen van de auto bij een bedrijf. Hier hebben wij onze dienstverlening volledig op aangepast. Wij rijden rond met volledig uitgeruste bedrijfswagens, waardoor wij al onze diensten ter plaatse uit kunnen voeren. Wij komen graag uw auto chiptunen op locatie, zoals bij u thuis of op de locatie waar u werkt. Zo kunt u zich gewoon bezighouden met uw dagelijkse activiteiten, terwijl wij uw auto chiptunen.

Kosten Chiptuning

Bij Car Detailing de Vries in Groningen kunt u terecht voor het laten chiptunen van alle auto´s, campers, vrachtwagens, tractors en nog veel meer. Wij staan garant voor een goede service en klanttevredenheid. Wij verstrekken ook 5 jaar garantie op onze software. Hieronder vindt u onze tarieven voor chiptuning van uw voertuig. Al beginnend vanaf €225,-

 • Stage 1 Chiptuning v.a. €225

  Chiptuning software van hoge kwaliteit gericht op optimale performance van uw auto met behoud van het comfort en drivability. Duidelijk merkbaar extra vermogen (pk) en trekkracht (Nm). Betere gaspedaalrespons, rustigere motorloop en minder schakelen. Brandstofbesparing mogelijk maar is afhankelijk van het rijgedrag. Geen invloed op APK. 14 dagen tevredenheidsgarantie. 5 jaar softwaregarantie. Gratis diagnose voor en na de tuning. Wij programmeren uitvoerig geteste software direct in de motoraansturing (ECU). Dit geldt voor personenwagens en bedrijfsbussen. In sommige gevallen kunnen wij ter plekke een toeslag vragen voor het maken van een backup of als er toch veel sleutelwerk bij komt kijken. Dit doen wij altijd in overleg voordat wij aan de werkzaamheden beginnen.

  Stage 2 tuning v.a. €450

  Alleen voor Benzine turbo motoren. Stage 2 is alleen mogelijk als de auto een aangepaste downpipe, air intake en meestal intercooler heeft. In de meeste gevallen wordt er voor een downpipe gekozen met een sport/race/high flow katalysator en een grotere diameter dan de standaard downpipe. Bij Car Detailing de Vries kunnen wij de downpipe, intercooler en air intake voor u aanpassen.

 • Chiptuning op locatie N.o.t.k.

  Chiptuning bij u op locatie is ook mogelijk. Wilt u weten of wij een toeslag rekenen in uw geval informeer dan de plaatsnaam bij uw aanvraag.

 • Tuning opnieuw inladen na dealer update €50

  Wij zien voornamelijk bij auto’s van 3 jaar of jonger dat er vaak een grote update wordt gedaan en daardoor wij onze tuning software compleet opnieuw moeten schrijven. Hierdoor zijn wij genoodzaakt een klein deel aan de klant door te belasten. Let wel, de dealer laadt niet bij iedere beurt compleet nieuwe software in waardoor het bij lange na niet altijd nodig is om de tuning opnieuw te programmeren.

 • Vermogensmeting op de testbank v.a. €150 (€50 i.c.m. tuning)

  Indien het mogelijk is om uw auto te testen op onze vermogenstestbank kunnen wij een voor en na uitdraai voor u maken. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op of vermeld in uw aanvraag dat u uw auto getest wilt hebben. Wij moeten hiervoor een langere afspraak inplannen.

 • RE-TUNE MY CAR N.o.t.k.

  UNIEK! Wij bieden als enige in NL een Re-tuning service aan. Stel u bent niet tevreden over de huidige tuning of u heeft de auto gekocht maar het is niet bekend hoe en door wie de auto getuned is. U zult zich geregeld afvragen of het wel veilig is uitgevoerd. Wij kunnen de huidige tuning software uitlezen en beoordelen. In de meeste gevallen zijn er verbeteringen mogelijk of zelfs nodig. De door ons aangebrachte Re-tuning software verbeteringen zijn in de meeste gevallen direct merkbaar. Indien de tuning goed is maar een mechanisch onderdeel niet naar behoren werkt zullen wij dit na constatering aan u doorgeven.

 • Camper tuning €350

  Het tunen van campers kan zowel in onze werkplaats maar ook bij u op locatie uitgevoerd worden.

 • Automatische versnellingsbak tuning stage 1 €250 (€100 i.c.m. motortuning)

  Wij adviseren de automaatbak ook te tunen. Hierbij passen wij de software aan zodat de bak het nieuwe koppel beter aan kan. Ook zal de bak sneller gaan schakelen. Wij passen het intern koppel en de schakelsnelheid aan bij deze tuning. Op dit moment tunen wij de bakken van de VAG en BMW auto’s. Prijs incl motortuning €100.

 • Automatische versnellingsbak tuning stage 2 v.a. €300 (€175 i.c.m. motortuning)

  Zodra de motor nog meer vermogen en koppel krijgt bij een stage 2 tuning, dient ook de bak een fijnere en hogere afstelling te krijgen. Bij stage 2 zijn tevens meer mogelijkheden beschikbaar zoals modified take off, Launch control en custom rpm. Een stage 2 bak tuning kan ook gecombineerd worden met een stage 1 motortuning. Prijs inclusief motortuning €175.

 • Diverse softwarematige aanpassingen € op aanvraag

  EGR – DPF – Adblue – Vmax – Decat – Lambda – Swirl Flaps – MAF – Hot start / Cold start – Start/Stop – AGS – COD – Pop and Bang – Hardcut – DTC (foutcodes)

 • Terug naar standaard software €100

  Wij zetten de fabriekssoftware terug in uw auto. In de meeste gevallen hebben wij de software in onze database die ruim 60.000 bestanden telt. Voor klanten die de auto door ons hebben laten tunen is dit ten alle tijden gratis.

Chiptuning Groningen: Betrouwbare Service bij Car Detailing de Vries

Bij Car Detailing de Vries in Groningen bieden we betrouwbare chiptuning die de prestaties van uw voertuig optimaliseert. Waarom voor ons kiezen?

1. Ervaring en Deskundigheid:

Onze technici zijn experts met jarenlange ervaring in chiptuning.

2. Transparantie:

We communiceren helder over de verwachte resultaten, zodat u weet wat u kunt verwachten.

3. Maatwerk:

Onze chiptuning wordt aangepast aan uw specifieke voorkeuren, of het nu gaat om vermogen, brandstofefficiëntie, of beide.

4. Betrouwbaarheid Behouden:

Wij optimaliseren prestaties zonder in te leveren op de betrouwbaarheid van uw voertuig.

5. Lokale Service:

Als vertrouwd lokaal bedrijf in Groningen bieden we directe communicatie en persoonlijke betrokkenheid.

Kies Car Detailing de Vries voor chiptuning in Groningen en ervaar betrouwbare service met een persoonlijk tintje.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op

Contactform
Gewenste diensten